fbpx

CARPRO HYDRO2

72.90131.90

HydrO2: Touchless Sealant Concentrate

Säästke raha, aega ja looge suurepärased lõpptulemused!
Tutvustame uskumatult hõlpsasti kasutatavat, tõhusat ja revolutsioonilist tõelist pühkimisvaba pihustatavat sealanti! CARPRO HydrO2 on valmistatud hüdrofiilsetest klaaskiududest, ränipolümeeridest ja fluoropolümeeridest, mida saab kanda kõikidele sõidukipindadele! Värv, klaas, plast, kabriolettkatted, rattad, pidurisadulad ja rattakoopad on HydrO2 abil hõlpsasti käeulatuses. HydrO2 loodi spetsiaalselt selleks, et säästa nii professionaalide kui ka entusiastide aega ja raha! See uus uuenduslik kiht moodustab ülimalt vetthülgava katte ja seda kantakse peale lihtsalt pihustades ja seejärel veega maha loputades!

Tootekood: - Kategooria: Sildid: , , ,

Lihtne pihustamine ja loputamine säästab aega ning tulemuseks on vastupidav ränidioksiidi kest, mis annab suurepärase kaitstud läike, mida on uskumatult lihtne hooldada. Meie hüdroelektriline sidumisfunktsioon tähendab, et HydrO2 reageerib keemiliselt veega kokkupuutel! See tähendab, et kate muutub hüdrofiilsest hüdrofoobseks. Veega pihustamisest tulenev rõhk kiirendab HydrO2 sidumist pinnaga, luues hüdrofoobse kihi. HydrO2 on kliima- ja temperatuuristabiilne ning äärmiselt tõhus kauakestev vetthülgav aine, mis on vastupidav peaaegu kõikidele hapetele, leeliselistele lahustele ja lahustitele, pakkudes samas märkimisväärset UV-kaitset (ultralilla). HydrO2 müüakse ainult kontsentreeritud kujul, mis võimaldab ka olulist kulude kokkuhoidu.

Funktsioonid:
Väärtus: keskmise 4-ukselise sõiduki kohta, sealhulgas kõik värvid, klaas, kaunistused ja veljed, on vaja ainult 30 ml.
Kaitske kõike: kandke piirkondadele, mida te pole kunagi varem saanud! Mitte ainult kerepaneelid, vaid kaitsevad pidurisadulasid, veermikuid, rattakoopaid, ukse lengi, tihendite vahelisi ja palju muud.
Mitmekülgsus: kasutage igal pinnal.
Kasutuslihtsus: pihustage peale ja loputage maha.
Mustust ja vetthülgavus: Mustus ja vesi tõrjutakse pinnalt.
Sõiduki kohene vabastamine: kõvenemisaega pole vaja.
Aja kokkuhoid: Hoiab värvi kiiresti korras, säästes oluliselt aega võrreldes mis tahes muu värvikaitsevahendiga.
Vähem pühkimist: kui värvi peale ja maha ei pea enam vahasid ega hermeetikuid pühkima ja poleerima, on väiksem võimalus kriimustuste tekkeks.
UV-kaitse: pakub olulist kaitset päikesekahjustuste eest,
Kaitse kemikaalide ja sademete eest: vastupidav peaaegu kõikidele hapetele, leeliselistele lahustele ja lahustitele.
Kontsentreeritud väärtus: 1 osa Hydro lahjendamine 10 osa veega.
Ilu: taaselustab koheselt teie värvi kõrgläike, sügava läike ja sileduse.
Vastupidavus: 3-12 kuud.

Suurus

1000 ml, 500 ml

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO HYDRO2
72.90131.90Vali