fbpx

CARPRO POLISHING PAD ORANGE

7.909.90

CARPRO poleerimispadi

CARPRO poleerimispadi on valmistatud avatud rakuga vahust, mis on spetsiaalselt loodud paljude värvitüüpide keskmiseks poleerimiseks! Tihe elastomeerse polümeervahu vahekiht võimaldab hõlpsalt säilitada ühtlast survet kõveratel pindadel, võimaldades samal ajal vibratsioonil imenduda ENNE poleerimispinnale jõudmist. See omakorda võimaldab abrasiividel oma tööd teha ilma, et vibratsioon mõjutaks viimistluse toimivust. Kaldus profiil võimaldab padja esiküljel kontuurida tugiplaadist eemale, pakkudes täiendavat ettevaatust kitsastes kohtades, samas kui kiire tagasilöögiga poleerimisvahtpind muudab selle ideaalseks kasutamiseks nii kahekordse toimega kui ka pöörlevate masinatega.

Tootekood: - Kategooria: Sildid: , , ,

Kui mitmekülgsus on teie jaoks oluline, siis CARPRO poleerimislapp on hädavajalik!

Funktsioonid:
Tihe elastomeerne vahtpolümeerist vahekiht.
Kaldprofiil.
Keskmise lõikega.

Poleerimisnõuanded:
Kinnitage padi masina külge, tagades selle kindlalt oma tugiplaadile.
Järgige poleerimisest sõltuvaid näpunäiteid.
Vältige piirkonna ületöötamist ja ärge hoidke patja ühes kohas paigal.
Poleerimisel puhastage padjandit pärast iga sektsiooni vahtpadjaharjaga, enne kui lisate järgmise sektsiooni jaoks veel paar tilka poleerit.

Suurus

130 mm, 76 mm

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO POLISHING PAD ORANGE
7.909.90Vali