fbpx
,

CARPRO MASKING TAPE

2.906.90

CARPRO autode maalriteip 15 mm x 40 m / 24 mm x 40 m / 45 mm x 40 m

CARPRO autode maalriteip on ideaalne tööriist teie viimistluse või tundlike piirkondade kaitsmiseks poleerimise ajal ning sobib suurepäraselt ka autovärvi maskeerimiseks. Enne lihvimist maskeerige külgnevad ääristused ja tehke kõige olulisem samm palju lihtsamaks! Meie maalriteip tagab kasutamise ajal suurepärase nakkuvuse, kuid tõmbub valmisolekul maha ilma jääkideta. See sobib ideaalselt kõverate ja kehajoontega ning seda pakutakse 4 erinevas suuruses.

 

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , ,

Spetsiaalselt loodud liim kleepub enamikule pindadele (sh EPDM) ja eemaldab puhta kuni viis päeva. Sellel on ka suurepärane vastupidavus värvi läbivoolule ja temperatuuritaluvus kuni 120°C (lühiajaline kokkupuude). CARPRO maalriteip on toodetud ISO 9002 järgi registreeritud tehases, et see vastaks ülemaailmsetele kvaliteedistandarditele.

 

Funktsioonid:
Ei jäta jääke.
Kaitseb trimmi.
Kuumuskindel.

Suurus

15 mm x 40m, 24 mm x 40m, 45 mm x 40m

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO MASKING TAPE
2.906.90Vali