fbpx
,

CARPRO SO2PURE 2.0

9.90

SO2Pure 2.0 lõhnaeemaldaja

Tutvustame uue põlvkonna autode õhupuhastustehnoloogiat!

CARPRO SO2Pure on uusim uuendus õhupuhastustehnoloogias! SO2Pure on täiustatud õhupuhastuskate, mis põhineb uusimal Tio2 nanotehnoloogial! Valguse juuresolekul moodustub ja ergastub SO2Pure töödeldud pindadele aktiivne hapnik, mis hävitab kiiresti kõik mikrosuuruses õhusaasteained, mis varem eksisteerisid või peale pealekandmist sellele maanduvad. See hõlmab orgaaniliste lõhnade, sigaretisuitsu, bensiiniaurude, sudu, heitgaaside, keemiliste heitgaaside või lenduvate orgaaniliste ühendite neutraliseerimist autokangast, plastist ja õhutoksiinidest!

SO2Pure mitte lihtsalt ei hävita neid, vaid lagundab nende mikroskoopilised jäänused täielikult kahjutuks gaasiks ja veeauruks. Kogu SO2Pure fotokatalüütilise lagunemise protsess on oma olemuselt roheline. Võrreldes praeguse populaarse, kuid ebaturvalise osoonipuhastus-, ioon- või HEPA-tehnoloogiaga, on fotokatalüsaator kõige tõhusam õhu töötlemiseks saadaolev puhastusmeetod. SO2Pure vastupidav kate vajab ainult ühte pealekandmist, et hoida teie auto puhtana ja puhtana. Iga kasutuskord annab puhastava efekti kuni 1 aasta.

SO2Pure on ohutu, mittetoksiline, pH neutraalne, värvitu ja lõhnatu ning seda saab kanda peaaegu igale teie auto sisemuse pinnale, nagu kattekate, iste, lagi, armatuurlaud ja külgpaneelid. Lisaks katab SO2Pure teie sõiduki pinnad ja ründab tulevasi lõhnamolekule, kui need sellega kokku puutuvad.

Funktsioonid:
Kaitseb lõhnade eest kuni terve aasta.
1,5 korda tugevam kui osoontöötlus.
Roheline tehnoloogia.
Ohutu, mittetoksiline, pH-neutraalne, värvitu ja lõhnatu.
Suurepärane vanade tossude lõhnade eemaldamiseks.

Juhised:
Enne kasutamist puhastage ja kuivatage määrdunud pinnad.
Pihusta SO2Pure.
Pühkige mikrofiiberrätikuga.
Laske kuivada.

Ettevaatusabinõud:
ÄRGE laske päikese käes enne, kui pind on kuiv ja pinnal pole üleliigset toodet.
Lisaks:
SO2pure on õhupuhastaja, mis eemaldab teie sõidukist kõik head või halvad lõhnad. Orgaaniliste õhuvärskendajate või mis tahes tüüpi lõhnaainete kasutamine on lühiajaline ega too pikemas perspektiivis kasu.

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO SO2PURE 2.0
9.90
Scroll to Top