fbpx

ENIGMA QED

25.90

KERAAMILINE VIIMISTLUSVAHA

500ml

 

Angelwax ENIGMA QED KERAAMILINE VIIMISTLUSVAHA on toodetud, kasutades uusimat keraamika tehnoloogiat. ENIGMA QED on parim kiire viimistlussprei, mis moodustab kasutamisel sõidukipinnaga sideme ning tagab enneolematu läike koos silmapaistva vastupidavusega.

Meie unikaalne koostis moodustab täiendava keraamilise kaitsekihi teie olemasolevale vahakihile või keraamilisele kaitsele, mistõttu näeb teie auto veel kaunim välja.

Angelwax ENIGMA QED kuulub ainulaadesse keraamiliste toodete seeriasse ENIGMA, mis tugevdavad pindu, mida on töödeldud ENIGMA KERAAMILISE VIIMISTLUSVAHA ja muude keraamiliste kihtidega.

Lisaks pikendab Angelwax ENIGMA QED teie vaha- ja keraamilise kihi eluiga.

Kasutamine: peske ja kuivatage oma auto põhjalikult. Pihustage toodet Angelwax ENIGMA QED korraga ühele paneelile, kasutades puhast ja kuiva mikrokiudlappi, et saavutada võimalikult läikiv tulemus.

Brand

Angelwax

Angelwax on rühm tööstuskeemikuid, kes on keemiatööstuses koos töötanud üle 25 aasta. Viimase paari aasta jooksul oleme uurinud, arendanud ja kavandanud tervet valikut autotööstusele mõeldud detaile sisaldavaid tooteid, mille tulemusi saab kirjeldada kui aukartust inspireerivaid.
ENIGMA QED
25.90
Scroll to Top