fbpx

CARPRO Release

10.9017.90

CARPRO Release – vahapõhine nanohermeetik, mis on mõeldud värskete keraamiliste kattekihtide kaitsmiseks nende kuivamisperioodil.

Release on mõeldud eelkõige tegusatele detailistuudiotele ja kannatamatutele detailimeistritele, kes soovivad vältida keraamiliste kattekihtide kuivamisaegadega kaasnevaid valusid. Iga katmine nõuab teatud ajavahemikku, mil tuleb vältida kokkupuudet veega, putukaid ja linnupomme. CARPRO Release leevendab seda, kaitstes katet, võimaldades värskelt kaetud autodel ilma ootamiseta täielikult kuivada.

LÜHIAJALINE KAITSE KERAAMIKATELE
KAITSAB PUKADE JA NIISKUSE EEST
KIIRE JA LIHTNE RAKENDADA
VÕIB KASUTADA ISESEISEV KIIRDETALLEERINA

Tootekood: - Kategooria: Sildid: ,

Release kasutamine on väga lihtne ja seda saab kasutada ka eraldiseisva kiire detailerina!

Kuidas see erineb meie hermeetikutest, kui seda kasutatakse kiirdetailidena?

Release on absoluutselt kõige lihtsam kasutada. See lihtsalt ei saa eksida. Meie hermeetikud, nagu Reload ja Elixir, sisaldavad ränidioksiidi, Release aga mitte. See tähendab, et release ei kesta nii kaua ega paku nii palju kaitset. See sarnaneb Ech2o-ga, kuid ei vaja lahjendamist ja seda on veelgi lihtsam peale kanda, kuna see ei vaja teist poleerimist.

KUIDAS KASUTADA
Raputa korralikult.
Spray Release üle pinna.
Määri ühtlaselt MF rätikuga laiali.
Kasutage 2. MF-i rätikut, et anda sellele lõplikku lihvi.

Suurus

1000 ml, 500 ml

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO Release
10.9017.90Vali