fbpx

CARPRO MICROBUFF APPLICATOR

4.90

CARPRO MicroBuff Pad

MicroBuff Pad on mitmekülgne tööriist CARPRO-lt, mis parandab nii nahk- kui ka tekstuurplastikpindade puhastamise ja viimistluskreemi pealekandmise protsesse. Kahepoolne mikronailonkiust disain vähendab karedust, et vältida mõnede mikrokiudtööriistade poolt põhjustatud pindade välimuse muutusi. See disain võimaldab padjal õrnalt pinna kohal libiseda. Koos määratud puhastusvahendiga kasutatuna aitavad nailonkiust kiud õrnalt, kuid tõhusalt tõsta saasteained tekstuurpindade pooridest. Kasutades seda oma lemmiksisemise viimistlusvahendi või nahakonditsioneeri aplikaatorina, tagab padjake sujuva ja ühtlase pealekande lihtsusega.

Omadused: Kahepoolne disain. Toimib puhastuspadjana või viimistlusvahendi aplikaatorina. Ideaalne tekstuursetele pindadele. Mikronailonkiust kiud.

Tehnilised andmed: Kogus: 1

Kategooria:

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO MICROBUFF APPLICATOR
4.90