fbpx
,

GYEON Q² LEATHERSHIELD EVO

46.9082.90

Unikaalne keramiilinekate, spetsiaalselt välja töötatud autonahale. Q² LeatherShield EVO sobib igat tüüpi kaasaegsele nahkpolstrile – seda on väga lihtne peale kanda ja see ei muuda teie polstri välimust ega tunnet. See loob kaitsekihi, mis tõrjub mustust, ennetab pleekimist ning kaitseb vedelike ja UV-kiirte eest.

MAHT: 50 ML / 100 ML KARPI SISALDUB: Q² LEATHERSHIELD EVO / KANDURI KOMPLEKT / KASUTUSJUHEND

KAITSEB IGAT TÜÜPI NAHKA Q² LeatherShield EVO on edasijõudnud ja ümber töödeldud SiO2-põhine valem, mis on spetsiaalselt välja töötatud kõikidele kaasaegsetele autonahkpolstritele. See pakub suurepärast kaitset mustuse, UV-kiirte ja igapäevase kasutamise koormuste vastu. Q² LeatherShield EVO on nüüd üllatavalt lihtne peale kanda, vajades ainult ühte kihti. See on mõeldud ja testitud kõikidele kaasaegsetele nahatüüpidele, pakkudes suurepärast kaitset ilma tunde või värvi muutmata, jättes täieliku OEM-mati viimistluse. Q² LeatherShield EVO ei muuda nahka jäigaks, ummista selle poore ega muuda seda libedamaks, säilitades tavapärase kasutusmugavuse. Ärge kasutage avatud struktuuriga, aniliin- ega poolaniliinnahkpolstritele. Selliste pindade jaoks kasutage Q² LeatherCoat REDEFINED.

Tootekood: - Kategooriad: , Sildid: , , ,

EVO TÄHISTAB ARENGUT 2021. aastal tegime hüppe, muutes kogu oma värvikattevaliku ümber nimetusega EVO. 2 aastat hiljem oleme uhked, et oleme saavutanud sarnased tulemused ka ülejäänud katteviimistlustega. Kõigi EVO katteviimistluste puhul tagasime lihtsa pealekandmise ja kuni 50% suurema vastupidavuse igapäevases kasutuses.

PARIMAD TEGEVUSED JA PROFESSIONAALSED NÕUANDED YVES HEYLENilt Veenduge, et puhastate nahka korralikult ja eemaldate puhastusvahendi ülejäägi. Soovitame tungivalt kasutada üht meie Q²M LeatherCleaneritest. Veenduge, et jätkate testpaneeliga enne toote kandmist kogu polstrile. NIPP: Kandke toode ühele paneelile korraga ja tagage ühtlane kate. Ärge pühkige maha. Kui näete, et toode kuivab ebaühtlaselt, tasandage toode, lisamata rohkem vedelikku. Kontrollige pärast 20 minutit, vajadusel – pühkige. Edasijõudnud kasutajatele soovitaksin kasutada Q²M MF Applicatorit.

KULU: 30-40 ml/auto PH TALUVUS: pH 2-11 VASTUPIDAVUS: kuni 18 kuud / 30 000 km

Suurus

50 ml, 100 ml

Brand

GYEON

GYEON on kaubamärk, mis pakub usaldusväärset, põhjalikult testitud kõrgtehnoloogiliste toodete valikut, mis rahuldab nii entusiastide kui ka professionaalide vajadusi.
GYEON Q² LEATHERSHIELD EVO
46.9082.90Vali