fbpx

GYEON Q²M LEATHERSET STRONG

34.90

SILMAPAISTVAD HOOLDUSTOOTED ERAKORDSEKS DETAILINGU TULEMUSEKS.

Q²M Leather Set Strong on täielik lahendus, mis ühendab endas Q²M LeatherCleaner Strong’i, tugeva eelpuhastava naha puhastusvahendi, ja Q² LeatherCoat’i, et saavutada ideaalne naha hooldus- ja kaitselahendus. Q²M Leather Strong tagab sügava mustuse, õlijääkide eemaldamise ning parima ettevalmistuse katmiseks. Q² LeatherCoat tagab pikaajalise mati ja puhta pinna ning teeb tulevase hoolduse mustuse vastu lihtsamaks.

KOMPLEKT SISALDAB: Q²M LeatherCleaner Strong 200ml / Q² LeatherCoat 120ml / Q²M ScrubPad EVO / Q²M MF aplikaator / mikrokiudlapp

KÕIK ÜHES

See täiskomplekt sisaldab uut Q²M LeatherBrush’i ja Q²M MF aplikaatorit, samuti MF rätikut ja uut vahudosaatorit, mis võimaldab tõhusamat ja lihtsamat pealekandmist otse karbist võttes. Q²M LeatherCleaner Strong tagab mustuse, õlijääkide eemaldamise ja parima ettevalmistuse katmiseks. Q²M LeatherCoat tagab pikaajalise kaitseefekti ja teeb tulevase hoolduse lihtsamaks.

TUGEV JA TÕHUS

Q²M LeatherCleaner Strong on ülim lahendus nahksisu puhastamiseks ja ettevalmistamiseks kvartskatte pealekandmiseks. See ei sisalda pehmendavaid lisandeid ega jäta jääke, mis võiksid kahjustada kvaliteetset katet. Q²M LeatherCleaner jätab täielikult mati viimistluse ja sobib kõigile kaasaegsetele nahatüüpidele.

PARIMAD TAVAD JA PROFESSIONAALSED NÕUANDED YVES HEYLENILT

Ärge kartke kasutada vett koos Q²M LeatherCleaner Strong vahuga. See aitab toodet ühtlaselt jaotada ja tekitab rohkem vahtu. Komplektis olev Q²M LeatherBrush segab puhastusvahendit ja eemaldab mustuse materjali struktuurist. NIPP: Kasutage alati mitut mikrokiudlappi. Pärast puhastuse lõppu tasub nahka pühkida niiske lapiga.

KULU: 1 komplekt / 2-3 autot

Brand

GYEON

GYEON on kaubamärk, mis pakub usaldusväärset, põhjalikult testitud kõrgtehnoloogiliste toodete valikut, mis rahuldab nii entusiastide kui ka professionaalide vajadusi.
GYEON Q²M LEATHERSET STRONG
34.90