fbpx

GYEON Q²M TOTALREMOVER

15.9024.90

TÕHUS KATTEMATERJALI JA TÕKKEAINE EEMALDAJA
Q²M TotalRemover on loodud selleks, et eemaldada sõidukite välispindadelt kõik kattematerjalid ja kaitsevahendid, kahjustamata seejuures pindu. Alustades tihendajatest, vanadest kattematerjalidest, tehasevaha ning kõige vahepealse eemaldamisest. Ideaalne tehasevärskete autode ettevalmistamiseks enne katmist või vanade kattematerjalide eemaldamiseks ilma ulatusliku poleerimiseta.

MAHUD: 500 ML / 1000 ML

Tootekood: - Kategooria: Sildid: ,

ALUSTA PUHTALT
Q²M TotalRemover aitab keemiliselt lagundada igasugust katet, võimaldades teil korralikult rakendada uut kaitsevahendit või kattematerjali ilma, et see kahjustaks pinna siduvust värvkattel. See on eriti kasulik mattvärviga pindadel või kui on tekkinud kõrgeid laikusid õrnadele aluspindadele.

PARIMAD PRAKTIKAD JA NÕUANDED YVES HEYLENILT
Q²M TotalRemover on toode, mida tuleks kasutada puhtal ja märjal värvkattel. Soovitan seda kasutada ettevalmistava pesu ajal. Pihustage toode rohke kogusega ühele paneelile korraga ja maksimaalse efekti saavutamiseks töötage toodet spetsiaalse kindaga, näiteks Q²M SilkMitt EVO-ga. Laske tootel toimida 30 sekundit enne paneeli loputamist.

Suurus

1000 ml, 500 ml

Brand

GYEON

GYEON on kaubamärk, mis pakub usaldusväärset, põhjalikult testitud kõrgtehnoloogiliste toodete valikut, mis rahuldab nii entusiastide kui ka professionaalide vajadusi.
GYEON Q²M TOTALREMOVER
15.9024.90Vali