fbpx

GYEON Q²R MAINTAIN

56.90

1000 ml

KÕIKEHÕLMAV INNOVATIIVNE MEREHOOLDUSTOODETE LIIN
Õige igapäevane hooldus on oluline, et hoida teie veesõiduk ideaalses seisukorras. Q²R Maintain on mitmekülgne hooldustoode, mida saab kasutada kõikidel välispindadel, alates geelkattega pindadest kuni puidu või süsinikkiuni. Lihtsalt pihustage toodet mikrokiudlapile, pühkige pind ja nautige siledat, hüdrofoobset ja triipudeta viimistlust. See toode on ideaalne tolmu ja värskete veejälgede eemaldamiseks.

Kategooria: Sildid: , , ,

SILE JA VETTHÜLGAV VIIMISTLUS
Q²R Maintain võimaldab teil täiustada nii kaetud kui ka katmata kaatri pindu vaid ühe lihtsa liigutusega. SiO2-põhine toode pikendab kaetud pindade kaitse vastupidavust, lisades hüdrofoobsust ja siledust. Eraldi kasutatuna pakub see paarinädalast UV-kaitset ja selgelt märgatavat vetthülgavat efekti.

PARIMAD PRAKTIKAD JA NÕUANDED YVES HEYLENILT
Täiuslik toode nii kaetud kui katmata pindade hooldamiseks. Eemaldab plekid ja triibud ning jätab sileda ja läikiva hüdrofoobse viimistluse.

KULU: 5-6ml/m²

Brand

GYEON

GYEON on kaubamärk, mis pakub usaldusväärset, põhjalikult testitud kõrgtehnoloogiliste toodete valikut, mis rahuldab nii entusiastide kui ka professionaalide vajadusi.
GYEON Q²R MAINTAIN
56.90