fbpx

CARPRO GLASSCUT PAD 130MM

6.90

CARPRO GlassCUT Pad 130mm

Agressiivsem klaasipadi polsterdusega parema juhtimise jaoks HOIATUS: See padi EI OLE mõeldud uuele klaasile või heas seisukorras klaasile. See on mõeldud keermete ja kriimustuste eemaldamiseks klaasil!

CARPRO GlassCUT 130 mm padi on valmistatud pehmest, kuid tihedast karedast materjalist, mis pakub tekstureeritud poleerimispinda, võimeline eemaldama jäätunud veepiisku ja kergeid kriimustusi. Kerget patja, mis aitab imada liigset survet ja loob samal ajal sileda poleerimiskogemuse minimaalse surve kasutamisel, on GlassCUT padi suurepärane tööriist klaasi taastamiseks!

Kategooria: Sildid: , ,

Parima tulemuse saavutamiseks kasutage koos meie CeriGlass ühendiga; seda toodet tuleks kasutada ainult mõõdukalt kuni tugevalt kahjustatud klaasil (nähtavad kriimustused/etsimine). Proovige alati klaasi poleerida/puhastada lõikava ühendiga nagu CARPRO Ultracut koos jäiga vahuga poleerimispadjaga enne CeriGlassi ja GlassCUT patja kasutamist. CeriGlass ja GlassCUT patjad on palju agressiivsem valik ning neid tuleks kasutada omal vastutusel, kui vähem agressiivsed võimalused ei eemalda kriimustusi.

Omadused: Kiire lõikamise klaasipadi. Vahuplaat sileda poleerimise jaoks.

Tehnilised andmed: Kogus: 1 Lõige: Klaas, mineraalid Funktsioon: Klaasi lõikamise padi

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO GLASSCUT PAD 130MM
6.90