fbpx

CARPRO FLYBY30 KIT 20ML

22.90

FlyBy30 Windshield Coating KIT

FlyBy30 on vastus, kuidas kaitsta sõiduki esiklaasi ja välisklaasipindu. FlyBy30 uued tipptasemel materjalid loodi tugeva kattekihi loomiseks klaasist esiklaasidele ja akendele. FlyBy30 vastupidab teeprahi, klaasipuhastite, tolmu, autopesu, tugevate puhastusvahendite ja keskkonna hõõrdumisele ja kulumisele. Kõrge veepiiskade kokkupuute nurk ja madal libisemisnurk parandavad vett hülgavat toimet ja kaitset vihma, jää, lume ja putukate eest.

Komplekt sisaldab: (1) 20 ml pudel FlyBy30. (1) 50 ml pudel Ceriglass. (1) 50 ml pudel Eraser. (1) Aplikaatorplokk. (1) Ceriglassi käsitsi aplikaator. (2) 4″ mikrokiudsega aplikaatorit. (1) 8″ mikrokiudsest sametist poleerimislapp.

Kategooria: Sildid: ,

Omadused: Kasutamise lihtsus. Väärtus: Katab umbes 10 ml kattekihiga kõik välisklaasipinnad. Täiuslik selgus: Pole udu, triipe ega plekke. Tagab ohutu ja suure nähtavusega sõidu halbades ilmastikuoludes. Kõrge veepiiska kokkupuute nurk (112 kraadi) ja madal libisemisnurk (15 kraadi) parandavad hülgamist. Veehülgavus esiklaasidel kestab umbes 4–5 kuud (1 hooaeg). Sellest ajast alates hakkavad vihmatilgad veelgi kiiremini tagasi põrkuma. FlyBy30 tõrjub vee tilgad alates 30 kuni 40 miili tunnis ja võimaldab teil selget nägemist ohutu juhtimisega. * Kiirus varieerub sõltuvalt esiklaasi nurgast, keskmiselt testitud 45 kraadi nurga all). FlyBy30 võib kasutada kõigil autoklaasidel, võimaldades selget nägemist vihmas ohutu sõidu ajal kõikjalt.

Kasutusjuhised: Ärge kandke märjale esiklaasile, see võib pinnale kahju tekitada. Poleerige klaasi kasutades Ceriglassi või värvipuhastit käsitsi või masinaga. Kui on kriimustusi, kasutage masinat. Pühkige jääkide eemaldamiseks. Puhastage pind põhjalikult Eraseriga. Loksutage FlyBy30, seejärel niisutage kaasasolevat aplikaatorit piisavalt, et see ei tunduks pealekandmisel kleepuv. Kandke esiklaasi või ühe akna ühele küljele ristmustriga. Kandke vajadusel aplikaatorile rohkem toodet, et vältida aplikaatori tõmbamist või kleepuvust. Laske umbes 1–3 minutit (temperatuuride ja niiskusest sõltuvalt) vilkuda ja uduneda, seejärel pühkige ära CARPRO 2Face lapi või kvaliteetse mikrokiudlapiga. Puhastage klaasipuhasti põhjalikult ja kandke Reload, et vältida labade kolisemist. Näpunäited: Soovitame: esiklaasile kanda 2–3 kihti ja teistele akendele 1 kiht. Järjestikused kihid võib kanda kohe. Seda saab hooldada Dr. Beasley’s AdvanceCoat: Glass või CARPRO Reload abil. Selle kattekihi riiulielu on umbes 12–14 kuud avamata ja 6 kuud või vähem avatuna.

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO FLYBY30 KIT 20ML
22.90