fbpx

GYEON Q²M DEFROST 500 ML

15.90

500ml

Q²M DeFrost aitab sulatada jää ja härmatise oma sõiduki klaaspinnalt sekunditega. Pole vaja hõõruda ja riskida akende kahjustamisega. Pihusta peale, lase tal reageerida ja vaata, kuidas jää iseenesest maha koorub.

-40℃/℉ Q²M Defrost on läbinud põhjalikud testid ekstreemsetes külmades kliimatingimustes, tagamaks selle tõhusust kõigis võimalikes tingimustes ning andes sulle maksimaalse mugavuse ja ohutuse nähtavuse osas.

PUUTETU JA OHUTU TOIME Tänu äärmiselt kiirele toimele piisab pihustamisest pinnale rohkesti ja jälgige, kuidas jää peaaegu koheselt sulab. Hoolimata sellest, et Q²M Defrost on jää ja härmatise vastu äärmiselt tõhus, on see täiesti ohutu igat liiki klaaspinnale, kas see on kaetud või mitte, aga ka muudele ümbritsevatele detailidele.

Kategooria: Sildid: , , ,

PARIMAD TEGEVUSED JA PROFESSIONAALSED NÕUANDED YVES HEYLENilt Siin Belgias tegeleme vähemalt 60 päeva aastas jäätunud esiklaasiga. Mul on alati külmhooajal autos pudel Q²M Defrosti – lihtsalt pihusta pinnale, lase tal reageerida 30 sekundit ja üks kojalöök, et jää kaoks.

Brand

GYEON

GYEON on kaubamärk, mis pakub usaldusväärset, põhjalikult testitud kõrgtehnoloogiliste toodete valikut, mis rahuldab nii entusiastide kui ka professionaalide vajadusi.
GYEON Q²M DEFROST 500 ML
15.90
Scroll to Top