fbpx

Reload-X RTU

8.4930.90

Kasutusvalmis Keraamiline SiO2 šampoon

Innovaatiline hästi vahutav Sio2 šampoon neutraalse pH-ga. Tekitab pinnale õhukese Sio2 kihi, mis annab pinnale sügava läike ja loob isepuhastuva hüdrofoobse efekti, mis kestab kuni paar nädalat. Puhastatud pind muudab edaspidise hoolduse lihtsamaks. Sio2. Sampoon täiendab varem keraamilise pinnakaitsega töödeldud pindasid.

Tootekood: - Kategooria: Sildid: , , ,
OMADUSED

Reload-X šampoon tekitab äärmiselt läikiva ja libeda kihi. Antistaatiline efekt. Vähendab pinnale mustuse sh. (pigi, soolad, putukad, rasva, lindude väljaheidete) naket. Hüdrofoobne vett torjuv kiht. Tekitab pinnale mustust tõrjuva kihi. Isepuhastuv efekt. Tekitabpinnale UV kaitsva kihi (UV-A; UV-B).

KASUTUSJUHEND

Kasutusvalmis. Pese sõiduk eelnevalt pigieemaldus ja tugevatoimelise leotuspesuvahendiga. Šampooniga töödeldes pese maksimaalselt pool sõidukit seejärel loputa pind survepesuriga. Kasuta puhast švammi/pesukinnost. Pihusta toodet švammile ja pestovale märjale pinnale. Puhasta Svammiga, vahepeal loputa svammi ämbris. Loputa pind korralikult kohe peale töötlemist. Ära lase toodet pinnal kuivada, mitte pesta kuuma pindo/póikese käes. Kulu keskmise sõiduauto puhul 200 ml (150 pihustust). Peale pesu kuivata pind mikrofiiber lapiga.

KOOSTIS

< 5% Mittelaonsed pindaktivsed ained, lõhnaine, säilitusaineid:
(METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE/METHYLISOTHIAZOLINONE)

 

Suurus

1L, 5L

Brand

T-Puhtax

T-Puhtax OÜ on 1999. aastal alguse saanud eestimaine pereettevõte. Nende eesmärgiks on toota kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke puhastusvahendeid nii tööstuslikuks kui igapäevaseks kasutamiseks. Nad on oma pikaajalised kogemused ja teadmised suunanud efektiivsete toodete väljatöötamisele. Nende missiooniks on luua innovaatilisi kodumaiseid vahendeid, mida kasutades muutub ka kõige tüütuim puhastustöö lihtsaks ja meeldivaks tegevuseks.
Reload-X RTU
8.4930.90Vali
Scroll to Top