fbpx
, ,

CARPRO IRONX PASTE

7.90

IronX pasta

Kontsentreeritud sademete eemaldaja halvima saaste kohtade puhastamiseks.
IronX pasta töötati välja vertikaalsete pindade tugevalt hoidmiseks ja paksude setete ründamiseks. See on kontsentreeritum kui IronX spray ja sisaldab samu ainulaadseid keemilisi koostisosi, mis lahustavad rauda tõhusalt. IronX Paste peamine eelis on selle võime märgata kogunenud saasteainet, mida traditsioonilised rauaeemaldajad ei suuda.

IronX pasta sobib suurepäraselt autovärvidele ning puhastab ja eemaldab läbipaistvate kihtide seest sademe ohutult. IronX Paste on tungivalt soovitatav kõikidele läbipaistva kattega, kroomitud või valuvelgedele. Piduritolm ja tee mustus küpsevad ratastele. Piduritolm sisaldab suures koguses rauda ja võib pinnale kiiresti auke tekitada. IronX Paste eemaldab kergesti piduritolmu, et peatada edasised kahjustused. IronX Paste võib säästa teie tehase rataste väljavahetamise kulusid!

Funktsioonid:
Kinnitub vertikaalsetele pindadele.
Pikk tööaeg nii kaua, kui on vaja raua- ja piduritolmuplekkide eemaldamiseks.
Ohutu kasutada, happevaba ja pH neutraalne (pH 6-7).
Ohutu kasutada alumiinium-, kroomi-, anodeeritud, valu- või läbipaistva kattega velgedel.
See koostis on tõhus ja ohutu kasutamiseks kõikidel autopindadel ega kahjusta läbipaistvat lakki.
IronX pasta takistab rauaga seotud kahjustuste levikut ja aitab kaitsta teie sõidukit värvisüsteemi rikke eest.
Ökonoomne hind – natuke levib kaugele.

Juhised:
Kandke pesukinda või vahuaplikaatoriga veel niiskele pinnale. (Erinevalt IronX-i pihustite kasutamisele annan sõiduki esmalt kiiresti kuivada)
Kandke käsnale ja hajutage kogu pinnale.
Laske tootel seista 5-6 minutit või vastavalt vajadusele varjus.
Pärast ooteaja möödumist võtke niiske (leotatud) vuugisegu või muu värvikindel käsn (või soovi korral muu vahend) ja loksutage pinda.
Enne põhjalikku loputamist loputage pind põhjalikult või laske veel veidi seista.

Brand

CarPro

Nanotehnoloogia detailide väljatöötamise liidrina püüab CARPRO pakkuda kõige täielikumat sarja ettevõttesiseseid tooteid kõikideks autohoolduse eesmärkideks. CarPro asutasid 2009. aastal inimesed, kes armastavad oma autosid, eesmärgiga teha entusiastidele kättesaadavaks erakordsed detailing tooted.
CARPRO IRONX PASTE
7.90